Els esports també són protagonistes a la Festa Major de Mira-sol

Imatge del Torneig de 12 hores de futbol 7

esports

Publicat el 10/jul/14 per Pedro Miserachs

La Festa Major de Mira-sol proposa dos dies d'esports amb el gran gruix d'activitats esportives dissabte. El tradicional torneig de 12 hores de futbol 7, petanca, partides simultànies d'escacs, una exhibició d'arts marcials i una de hip hop són les protagonistes el dissabte, mentre que diumenge arriba la bicicletada popular.

La Festa Major comença divendres, però les activitats esportives donen el tret de sortida dissabte a les nou del matí amb el 5è Torneig 12 hores de futbol 7 a la ZEM de Mira-sol. És una competició que s'està convertint en habitual de la Festa Major mirasolenca i que com a les darreres edicions repartirà 750 euros i obsequis en premis.

A la tarda, a dos quarts de cinc de la tarda començarà el Campionat de Petanca a les instal·lacions del Club Petanca de Mira-sol. A les sis de la tarda, el mestre Alfons Macaya farà partides simultànies d'escacs al Casal de Mira-sol, en una activitat en què les places són limitades.

Les arts marcials també tindran el seu espai amb una exhibició davant el Casal de Mira-sol a les set de la tarda a càrrec del 'Mugendo Martial Arts'. I encara aquest dissabte a les vuit de la tarda, una nova exhibició, en aquest cas de hip hop i en el mateix espai que la d'arts marcials.

Diumenge es tancaran els actes esportiu de la Festa Major de Mira-sol amb la Bicicletada popular a partir de dos quarts d'onze del matí amb sortida al Casal.